Política de privadesa

Míriam Vera i Vinyals
NIF: 43690316e

Contacte: info@vinyals-associats.cat| 609.331.870

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

D’acord amb el Capítol II de la llei 34/2002, LSSICE, us informem que aquest lloc web és propietat de EMPRESA Míriam Vera i Vinyals domiciliada a  i amb CIF 43690316E, amb telèfon de contacte 609331870 i correu info@vinyals-associats.cat

A efectes del que estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l´empresa Míriam Vera i Vinyals us informa que les dades que ens faciliteu voluntàriament seran incorporades a un fitxer mixt de dades de caràcter personal, declarat a l’Agència de Protecció de Dades, amb la finalitat de realitzar les gestions comercials i administratives necessàries en la relació amb els clients, complint totes les mesures de seguretat establertes en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre. El signant garanteix la veracitat de les dades aportades i es compromet a comunicar qualsevol canvi que es produeixi en les mateixes. L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per poder contactar i rebre informació sobre els productes i serveis de Míriam Vera i Vinyals

La no facilitació de les dades personals sol·licitades o la no acceptació de la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o rebre informació dels productes i serveis de Míriam Vera i Vinyals. D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades, 15/1999, de 13 de desembre, us informem que podeu exercir els vostres drets d’Accés, Rectificació, Cancel·lació i Oposició dirigint una carta a Míriam Vera i Vinyals  enviant un correu electrònic a info@vinyals-associats.cat , indicant com a Assumpte: “LOPD, Drets ARCO”, i adjuntant fotocòpia del vostre DNI, tal com indica la llei.

Per exercir aquests drets, cal que acrediteu la vostra identitat mitjançant l’enviament de fotocòpia del Document Nacional d’Identitat o qualsevol altre mitjà vàlid en Dret.

EMPRESA Míriam Vera i Vinyals no cedirà les vostres dades a tercers. No obstant això, en cas de cedir-les a alguna empresa, es realitzarà una informació prèvia a la lliurament, sol·licitant el consentiment exprés de l’afectat.

 

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament automatitzat d’aquestes dades per part Míriam Vera i Vinyals de la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Protecció de Dades Personals.

Per tant, en utilitzar aquest formulari per contactar amb Míriam Vera i Vinyals, autoritze expressament a l’ús de les meves dades per a l’enviament de comunicacions comercials, per qualsevol mitjà (incloent correu electrònic), podent anul·lar aquesta autorització quan ho desitgi, dirigint-me a Míriam Vera i Vinyals

 

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

EMPRESA Míriam Vera i Vinyals es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web, incloent la limitació o prohibició de l’accés a aquesta informació pels usuaris.

EMPRESA Míriam Vera i Vinyals no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda a pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de Míriam Vera i Vinyals

La presència de “links” o enllaços a les pàgines web Míriam Vera i Vinyals té únicament finalitat informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o reconeixement sobre els mateixos.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat d’Míriam Vera i Vinyals i per tant, queda prohibit la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web sense el consentiment escrit de Míriam Vera i Vinyals

 

LEGISLACIÓ
Amb caràcter general, les relacions entre EMPRESA Míriam Vera i Vinyals i els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

CONDICIONS I PRIVACITAT

Condicions d’ús

Aquest lloc web s’ha preparat per proporcionar als usuaris que hi accedeixin informació sobre els nostres productes i serveis. L’usuari que decideixi navegar per les pàgines d’aquest lloc web acceptarà sense reserves les següents condicions generals. EMPRESA Míriam Vera i Vinyals (l’empresa) podrà, en qualsevol moment, modificar les presents condicions generals o introduir noves condicions d’ús, inclòs el cessament de la gratuïtat, amb caràcter no retroactiu. L’empresa no serà responsable dels errors que es puguin produir en les comunicacions, incloent l’eliminació, transmissió incompleta o retards en la remissió, no comprometent-se tampoc a que la xarxa de transmissió estigui operativa en tot moment. L’empresa no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació que aparegui a les pàgines d’aquest lloc web. Aquestes pàgines poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. L’empresa no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer a pàgines externes a aquest lloc web.

El material que apareix a totes les pàgines d’aquest lloc web és propietat de Míriam Vera i Vinyals. Els logotips i les marques que s’indiquen a les diferents pàgines d’aquest lloc web pertanyen als seus legítims propietaris. Queda prohibit la còpia, la reproducció i l’emmagatzematge total o parcial dels continguts sense autorització escrita de l’empresa.

 

Privacitat de dades

Per accedir a alguns dels serveis o a certes seccions d’aquest lloc web i de totes les pàgines associades, és possible que se sol·liciti a l’usuari que indiqui alguns dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que les dades rebudes a través dels formularis de contacte no seran emmagatzemades en cap fitxer, llevat que l’usuari ens indiqui el contrari. En aquest cas, totes les dades personals rebudes seran tractades a nivell intern amb la finalitat de millorar la comunicació amb els nostres clients. No es enviarà informació publicitària ni comercial relacionada amb els nostres productes i serveis, llevat que hagi estat sol·licitada per l’usuari mitjançant els canals existents. No es proporcionarà cap informació a altres entitats amb o sense fins lucratius, ni es vendrà a tercers. En qualsevol moment, i d’acord amb les normatives vigents, l’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, per correu electrònic a l’adreça info@vinyals-associats.cat, o per correu tradicional, a l’adreça mencionada a l’Avis Legal.

 

UTILITZACIÓ DE COOKIES

EMPRESA Míriam Vera i Vinyals informa que aquest lloc web no utilitza cookies que permetin la identificació dels usuaris del lloc.